Logo

Retourneren

Retourneren

KAN IK MIJN BESTELDE PRODUCT(EN) RETOURNEREN?
Ben je niet tevreden over een geleverd product, of is de maat niet goed? Vrijwel alle producten kunnen geretourneerd worden. Je kunt de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst annuleren en het retour aan te melden. Vanaf het moment retour melden moet het artikel binnen 14 dagen terug gestuurd zijn. Na aanmelden van het retour wordt het orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terug gestort. Het artikel wat u retour wilt doen kan ook bij ons in de winkel worden terug gebracht of worden geruild.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

HOE WERKT RETOURNEREN?
Alvorens een product te retourneren, meld je de retour aan op de website van REYKJAVIK. Dit kan door het Retour Formulier in te vullen.

Je kunt het product per post terugsturen, maar je kunt het product ook zelf terugbrengen. Het adres staat op de website onder ‘Over ons’, alsmede op de factuur die je bij je bestelling ontvangen hebt. Het is helaas niet mogelijk om de retourbetaling in de winkel te ontvangen. Meer informatie hierover vind je onder ‘Wanneer ontvang ik de retourbetaling?’

KAN IK MIJN BESTELDE PRODUCT OOK RUILEN?
De mogelijkheid bestaat een gekocht product te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur, mits het product niet gedragen is en de labels er nog aan hangen.

WAT KOST RETOURNEREN?
Bij het retourneren van een product ben je zelf verantwoordelijk voor de retourkosten hiervan. Als een pakket niet voldoende gefrankeerd teruggestuurd wordt, dan kunnen wij het pakket helaas niet aannemen. Breng je het product/de producten zelf terug naar de winkel, dan zijn hier vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden.

WANNEER ONTVANG IK DE RETOURBETALING?
Zodra het product in de winkel is afgeleverd en wij de retour hebben geaccepteerd, ontvang je een e-mail. Het totaalbedrag van het product/de producten inclusief eventuele verzendkosten en exclusief retourkosten, wordt dan binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekening. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee je de betaling van jouw bestelling hebt gedaan. Het bedrag kan dus teruggestort zijn op je bankrekening of op je creditcardrekening. Na onze retourbetaling verschijnt het bedrag niet altijd meteen op je rekening. De termijn waarop het bedrag bij ons afgeschreven, en bij jou bijgeschreven wordt, is afhankelijk van je bank/creditcardmaatschappij/enz.

Ook wanneer je jouw retour terugbrengt in de winkel wordt het bedrag teruggestort op de rekening waarmee je de betaling van jouw bestelling hebt gedaan. Omdat de betalingen via een digitaal systeem verlopen, is het helaas niet mogelijk om de retourbetaling in de winkel te ontvangen.

OVERIGE VRAGEN
Heb je specifieke vragen over het retourneren of vragen over het ruilen van een product? Neem dan contact met ons op via

reykjavikonline.nl
Telefoon: 05 22 25 83 80
WhatsApp: 05 22 25 83 80
E-mail: webshop@reykjavikonline.nl
Onze domeinnaam is: reykjavikonline.nl
Ons vestigingsadres: Hoofdstraat 57, 7941 AC Meppel 
 

Reykjavik Meppel - 05 22 25 83 80