Logo

Scotch & Soda koop je bij Reykjavik Online

Vlotte comfortabele vrijetijdskleding doet het altijd goed. Zeker wanneer deze van een merk zoals Scotch & Soda is zodat je weet dat de kwaliteit optimaal is en de designs garant staan voor originele looks. Wanneer jij als een blok valt voor goed zittende duurzame kleding met een geweldige trendy uitstraling, is er niets leuker dan de mode van een hip merk van eigen bodem. Voor de heren heeft REYKJAVIK ONLINE met vestigingen in Meppel en Wolvega een zeer aantrekkelijke collectie van het Nederlandse modemerk Scotch & Soda bij elkaar gebracht met een selectie van aansprekende eigentijdse modellen.

Scotch & Soda is in 1985 opgericht in Amsterdam waar de hoofdzetel van het bedrijf zich ook nu nog altijd bevindt. Scotch & Soda maakt een breed assortiment aan mode en wil er zijn voor iedereen. De collectie bestaat uit prachtig gemaakte casual kleding die opvalt door een sterk materiaalgebruik en een zeer goede afwerking die op aangename wijze tot in de kleinste details is doorgevoerd. Actuele kleuren maken hun opwachting in krachtige afwisseling met originele designs. De ontwerpers van Scotch & Soda hebben hun sporen in de modebranche verdient en zijn echte professionals op het gebied van het bedenken en maken van innovatieve mode met een eigenzinnige uitstraling. “Scotch & Soda; mode van nu voor jou!” Scotch & Soda maakt mode die perfect aansluit bij verschillende andere populaire stijlen.

Zo zijn de vintagelook en beproefde klassieke modellen op fraaie wijze gecombineerd met eigentijdse designs en patronen die volop terugkomen in de originele vormgeving van de mode van Scotch & Soda. Los van de geweldige ontwerpen staat Scotch & Soda vooral ook goed bekend om de met smaak en verstand van zaken vervaardigde pasvormen die er voor zorgen dat ieder model uit de collectie een aantrekkelijke snit heeft die goed om je lijf valt. Door de toegepaste soepele moderne stoffen wordt er daarbij veel aangename bewegingsvrijheid behouden.

Moderne heren moeten de collectie van Scotch & Soda beslist gezien hebben. Scotch & Soda zet mode op een geheel eigen manier in de spotlights met leuke comfortabele modellen zoals superstoere jeans, veel gave T-shirts, stijlvolle overhemden, trendy hoodies, erg leuke colberts en aansprekende accessoires!

Reykjavik Meppel - 05 22 25 83 80 | Reykjavik Wolvega - 05 61 47 65 52