Logo

G-Star koop je bij Reykjavik Online

Het wereldberoemde denim label G-Star Raw vindt zijn oorsprong in Amsterdam. Sinds de start in 1989 heeft G-Star Raw steeds heel scherp de focus gehad op productontwikkeling en innovatie. Dit leverde continu bijzonder originele invalshoeken in jeanswear op. Het aanbod van G-Star Raw is verrassend, afwisselend en compleet.

Je ziet duidelijke streetwear invloeden terug in kleding met een luxe uitstraling. Er zijn G-star ontwerpen met een strakke effen tint, maar ook veel modellen waarbij innovatieve wassingen hun werk hebben gedaan. Het toepassen van uiteenlopende textielbewerkingen is een specialiteit van G-star. Het label legt zich bij haar jeansmode toe op allerlei soorten bleking en het toepassen van slijtageplekken in diverse gradaties.

Hiermee geeft G-star haar ontwerpen een eigen verhaal mee. Een stuk geschiedenis dat jij bij het dragen van de kleding toont. G-star is wereldwijd in 80 landen verkrijgbaar. Het assortiment is erg compleet. Bovendien is alles goed met elkaar te combineren. Door de luxe uitstraling van de G-star ontwerpen kun je de kleding zowel thuis als op je werk dragen. Steeds is het weer een kwestie van creatief combineren.

Reykjavik Meppel - 05 22 25 83 80 | Reykjavik Wolvega - 05 61 47 65 52