Logo

LTB

LTB Jeans is een trendy jeans merk. Het LTB jeans label is in 1994 gelanceerd en is inmiddels wereldwijd bekend. LTB Jeans richt zich op het aanleveren van topkwaliteit jeans, unieke ontwerpen en originele wassingen en bewerkingen. LTB houdt rekening met de wensen van de klant en zorgt daarmee voor een hoog klanttevredenheidsniveau.

LTB streeft ernaar de meest sterke en zelfverzekerde kant van een klant naar boven te laten komen, door de perfecte fit van een LTB jeans. Tevens zijn zij vooruitstrevend op het gebied van comfort en materialen. LTB jeans is een jeans merk afkomstig uit Turkije. LTB kenmerkt zich als merk door kwaliteit en originele ontwerpen. Deze factoren maken dat LTB een jong en hip merk is. Bovendien zorgt het LTB Jeans design team voor innovatieve input door de nieuwste trends en ontwikkelingen in de mode goed te analyseren en creëert hierdoor de meest geavanceerde producten voor LTB.

In onze Winkel in Meppel kun je terecht voor LTB heren jeans en LTB dames jeans. Voor dames maken we onderscheid tussen LTB skinny jeans, LTB straight jeans, LTB bootcut jeans en LTB tapered jeans. Bij de heren maken we een onderscheid in LTB jeans met ritssluiting en LTB jeans met knoopsluitingen. In onze winkels in Wolvega en Meppel hebben wij een uitgebreide collectie van het merk LTB, ook kun je lekker, makkelijk en snel shoppen op reykjavikonline.nl

Reykjavik Meppel - 05 22 25 83 80 | Reykjavik Wolvega - 05 61 47 65 52