Garage

T-Shirts & Singlets

Over Garage

Collectie

De Garage collectie bestaat uit basis modellen, kwaliteiten en kleuren.

2-pack T-shirts in Single jersey en boxershorts in katoen/elasthaan. Single pack T-shirts in 1×1 rib en katoen/elasthaan, zowel voor heren als dames in de kleuren wit, zwart, grey mêlee, marine en anthra mêlee.

Ook worden 4 commerciële jeans modellen geleverd tegen scherpe prijzen.

Merk & Visie

Het merk Garage richt zich op de jeanswinkels in Europa.

Doordat het belangrijkste deel van de bedrijfskolom in eigen beheer is levert Garage tegen commerciële winkelverkoopprijzen top producten met uitstekende marges voor de detaillist.

De kracht en het succes van Garage komen o.a. voort uit het NOS systeem, waardoor alle producten altijd uit voorraad worden geleverd. Vandaag besteld is overmorgen in huis. Garage levert in bruikleen (kosteloos) een winkeldisplay die een hoge omzetsnelheid garandeert en slechts 0,5 m² vloeroppervlakte in beslag neemt. Er is geen voorraadrisico en er zijn geen afprijzingen. Startmarge is eindmarge!

Historie & Fabriek

Sinds 1988 produceert de organisatie achter Garage T-shirts voor meerdere bekende merken en winkelketens in Europa. Vanuit deze productie achtergrond werd in 2009 Garage gelanceerd.

Door deze combinatie is Garage een van de weinige merken die haar T-shirts produceert in eigen beheer. De hoogwaardige garens worden zelf ingekocht, stoffen worden gebreid en milieu vriendelijk geverfd, T-shirts worden geproduceerd in de eigen volledig gecertificeerde fabriek waardoor 12 maanden per jaar de kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Aan alle eisen van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt voldaan.

 

[logooos columns=”6″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”276″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”30px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”enabled” border=”disabled” bordercolor=”#ffffff” borderradius=”logooos_no_radius” autoplay=”true” scrollduration=”1000″ pauseduration=”9000″ buttonsbordercolor=”#000000″ buttonsbgcolor=”#FFFFFF” buttonsarrowscolor=”darkgray” hovereffect=”effect4″]